Smještaj

Na mjestu održavanja konferencije, u dvorcu Lužnica, kao i u neposrednoj blizini, postoji nekoliko smještajnih objekata. Kliknite na logo za više detalja o smještaju.

Neposredno u blizini dvorca nalazi se nova zgrada za smještaj gostiju. ​Na raspolaganju su 53 jednokrevetne i 5 dvokrevetnih soba. U svim sobama nalazi se tuš, WC, telefon, te mogućnost priključka vlastitog prijenosnog računala na internet mrežnim kablom. ​Za sve informacije molimo kontaktirajte sestru​ s. M. Emanuela Barinja. Mobitel: 099 7323 265​E-mail: emanuela@luznica.hr ​​

 

Obiteljski smještaj s tradicijom od 1994. godine u mjestu Ivanec, kraj Zaprešića, blizu autoputa Maribor-Krapina. Raspoloživost s 54 kreveta u 21 sobi. Svaka soba ima svoju kupaonicu, TV/sat i većina njih je s balkonom. Iste su uređene prema visokim estetskim standardima.

 

Batak Zaprešić drugačiji je od ostalih Batak Grill restorana jer uz gurmanske specijalitete, nude i smještaj. Možete birati između četiri namještena apartmana s velikim bračnim krevetom, a na raspolaganju imate i pomoćni ležaj kao i dodatni krevetić za dijete uz veliku kupaonicu.

 

Maštovito, unikatno, tematski, stilski pogođeno… U ovom klubu čin se da svaki detalj postoji samo iz jednog razloga; kako bi ovaj bio što ljepši, a Vama boravak u njemu ugodniji. Raspoloživost šest soba na principu francuskog ležaja, SAT, TV, bežični pristup internetu, mini bar, klima/grijanje, kupaonice s kadom ili tuš kabinom, mogućnost dodatka dječjeg krevetića.

PRIJAVNICA
* obavezno popuniti